•  Cégünket 2011-ben alapítottuk abból a célból, hogy Magyarországon egyre nagyobb problémákat okoz az egészségtudatos embereknek, családoknak a vízminőség romlása. Sajnos akár a vezetékes víz, akár az ásványvizek minősége finoman szólva "nem tökéletes" ezért kínálunk egy harmadik alternatívát. Elsősorban a szervezetünk védelme a legfontosabb, erre szolgál a fordított ozmózis elvén működő átfolyós víztisztítónk.

•  Fordított ozmózisos készülék már nagyon sok van a piacon, viszont szinte mind tartályos, visszasózós verziót képvisel. Az általunk forgalmazott termék azok számára jelenthet megoldást, akik nem akarják egy műanyag tartályban tárolni a pangó vizet, és mesterséges ásványi anyaggal visszasózni.

•  Ezeket a készülékeket az Önök otthonában mutatják be kollégáink, akik szakmailag kifogástalan tudással, több éves, évtizedes múlttal rendelkeznek, ezzel biztosítva, hogy nem marad önök számára megválaszolatlan kérdés.

•  Bízunk benne, hogy megtisztelnek minket bizalmukkal és az önök segítségére is lehetünk a megfelelő megoldás kiválasztásában.

Sok sikert a döntésben!

Hajagos Zsolt
ügyvezető igazgató

 
HA-WA KFT. 2013 E-mail: info@ha-wa.hu / 2013 design:gzsg